Ruilen & Retourneren

Toch de verkeerde kleur, valt het cadeau tegen of heeft u een andere reden om te ruilen of retourneren? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@livonsox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en in de originele, ongeopende verpakking retour ontvangen is.

De retourkosten komen voor uw eigen rekening. Zorg er dus voor dat u het pakketje voldoende frankeert.

Adres:

o.v.v. Liv on Sox

Europalaan 22

5232BC ‘s-Hertogenbosch

 

Let op: vermeld uw ordernummer bij het retourneren zodat wij het bedrag naar de juiste persoon overmaken.

Na ontvangst van het product(en) maken wij zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontvangst, het geld van uw bestelling weer over op hetzelfde rekeningnummer/betaalmiddel als waarmee u de bestelling heeft verricht. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.


Checklist retourneren:
- De artikelen zijn niet gedragen.
- De artikelen zitten in de originele verpakking.
- Vermeld bij het retourneren je ordernummer.
- Zorg voor voldoende frankering (kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening).

U kunt gebruik maken van het retourformulier bij uw bestelling, maar dit is ook per e-mail mogelijk.

Heeft u nog vragen over retourneren of is er iets mis met uw bestelling (onjuiste bestelling binnen gekregen, of beschadigd product)? Neem dan contact met ons op via info@livonsox.nl.